BIODISPONIBILITATEA ŞI FARMACOCINETICA SUBCELULARĂ [Subcellular bioavailability and pharmacokinetics] by Sorin E. Leucuţa - Popescu, Honorius (Medicine and Pharmacy Reports, 2014)
Casa Cărţii de Ştiinţă, Cluj-Napoca, 2014 195 pages, ISBN: 606-17-0521-4